| Author |
Message |
|
| juice |
Posted: Mon Mar 01, 2010 2:13 pm |
|
|
clubbER
|
PRODUCER
1. Joker
2. 16 bit
3. Skream
NEW PRODUCER
1. Joy Orbison
2. Datsik
3. Trolley Snatcha
DJ
1. Skream
2. N-Type
3. Plastician
LABEL
1. Hyperdub
2. Dub Police
3. Rottun (?!)
NEW LABEL
1. Swamp81
2. Sin City
3. Nonplus
TRACK
1. Emalkay "When I Look At You"
2. Excision & Datsik "Swagga"
3. Joy Orbison "Hyph Mngo"
REMIX
1. La Roux "In For The Kill" (Skream's Get Ravey Remix)
2. The Streets "Blinded By The Lights" (Nero Remix)
3. Simian Mobile Disco "Cruel Intentions (Joker Remix)
ALBUM/COMPILATION
1. Hyperdub 5 Years
2. Kryptic Minds "One Of Us"
3. Kromestar "My Sound"
Ostalo na http://www.dubstepforum.com/awards/index.html |
27.08.2010. LED Fest, Karlovac |
|
| Back to top |
|
| Konkushion |
Posted: Mon Mar 01, 2010 2:18 pm |
|
|
clubbER
|
| Prilično očekivano, barem s moje strane! |
_________________ forthcoming: Croatian drum & bass podcast 003 mixed by Konkushion [DEEP & ATMOSPHERIC EDITION] |
|
| Back to top |
|
| juice |
Posted: Mon Mar 01, 2010 3:29 pm |
|
|
clubbER
|
| Pa ono, više manje da. Jedino mi ovaj Rottun rec. nije jasan, meni su njihovi relizovi totalna bezvezarija. I očekivao sam da će Silkijev LP bolje proći. |
|
| Back to top |
|
| dubway |
Posted: Mon Mar 01, 2010 9:22 pm |
|
|
clubbER
|
juice wrote: I očekivao sam da će Silkijev LP bolje proći.
Silkiju su falila samo 4 glasa da bude 3. album (sto sam ja ocekivao). sta je najbolje vodio je 90% vremena, da bi ga na samom kraju glasanja (nazalost) prestigao Kromestar.
juice wrote: Jedino mi ovaj Rottun rec. nije jasan, meni su njihovi relizovi totalna bezvezarija.
dugo se vodila bitka za 3. najbolji label izmedju Deep Medi i Rottun (koji su i meni najvece iznadjenje, buduci da su jedva bili nominirani). prvo je dugo vodio deep medi, da bi na kraju Rottun pobjedio.
tu treba uzeti u obzir da je to jedini americki label, a amerikanaca ima puno
osim sto su se na kraju ukljucili i manje educirani slusatelji u glasanje, cinjenica je i da je tvrdji dubstep ocito jako popularan (ne vjerujem da su varali). a buduci da nije bilo nominirano puno imena koji prezentiraju tvrdji dubstep - ti koji su bili nominirani su po glavi dobili dosta glasova. mozda i vise nego sto je realno. |
|
| Konkushion |
Posted: Tue Mar 02, 2010 11:21 am |
|
|
clubbER
|
| U cijeloj toj priči (nezasluženo) nedostaje Reso. |
_________________ forthcoming: Croatian drum & bass podcast 003 mixed by Konkushion [DEEP & ATMOSPHERIC EDITION] |
|
| Back to top |
|
| SveNalis |
Posted: Wed Mar 03, 2010 6:45 pm |
|
|
|
clubbER
|
...ja sam za traku Hyph Mngo deffo!..
...obožavam tu stvar...sad malo manje jer sam ju ispreslušao mali miljon puta... |
_________________ http://www.myspace.com/svenalis |
|
| Back to top |
|
| igor-petrovich |
Posted: Tue Mar 09, 2010 3:15 am |
|
|
clubbER
|
pa jebate kad ce neko dofurati tog skreama, je da je sad mainstream al je dobar .....dj i remix....dobro ovaj remix je stvarno za la roux koliko god je isfuran ali je genijalan.....
cfsn presents skream u medici ...ajde ajde ..... |
_________________ clear |
|
| Back to top |
|
| juice |
Posted: Tue Mar 09, 2010 11:34 am |
|
|
clubbER
|
| sumnjam da će ga itko dofurati, nema šanse da bi se taj parti pokrio ... |
|
| Back to top |
|
| dubway |
Posted: Tue Mar 09, 2010 6:21 pm |
|
|
clubbER
|
igor-petrovich wrote: pa jebate kad ce neko dofurati tog skreama, je da je sad mainstream al je dobar .....dj i remix....dobro ovaj remix je stvarno za la roux koliko god je isfuran ali je genijalan.....
cfsn presents skream u medici ...ajde ajde .....
probali smo puno puta... ili je vec taj dan bookiran ili trazi previse novaca... |
|
| igor-petrovich |
Posted: Wed Mar 10, 2010 1:12 am |
|
|
clubbER
|
| a da se udruzi logistika i financije i da recimo 2 il 3 krua zajedno organiziraju isti parti , tako nesto , neka kolaboracija povodom takvih specialnih dja itd...ionda svira gost i jedan dj iz jednog krua pluis drugi dj iz drugog krua , neko udruzivanje |
|
| Back to top |
|
| dubway |
Posted: Wed Mar 10, 2010 1:22 am |
|
|
clubbER
|
igor-petrovich wrote: a da se udruzi logistika i financije i da recimo 2 il 3 krua zajedno organiziraju isti parti , tako nesto , neka kolaboracija povodom takvih specialnih dja itd...ionda svira gost i jedan dj iz jednog krua pluis drugi dj iz drugog krua , neko udruzivanje
pa nije u tome problem
prvo, treba ga bukirati skoro godinu dana u naprijed, sto je gotovo nemoguce (klub itd.) mi bi ga vec par puta bili bukirali da je bio slobodan.
drugo, ni da ga radi 10 kruova zajedno svejedno se party ne bi pokrio.
i trece, udruzivat cemo se kao sto smo se i udruzivali, al vjerojatnije je da cemo radit neko drugo ime, a ne skreama. |
|
| oxide |
Posted: Wed Mar 10, 2010 1:32 am |
|
|
|
clubbER
|
pa da, definitivno uz toliko truda i logistike, nešto profinjenije, npr flying lotus ili nešto tako,
iako ja i rijetko kad iman u rukavu ideju za event s mega imenom, više sam za manje klupske s 1 headlinerom,
ili veći event s više gostiju. |
_________________ do not allow yourself to be programmed |
|
| Back to top |
|
| dubway |
Posted: Wed Mar 10, 2010 1:36 am |
|
|
clubbER
|
oxide wrote: pa da, definitivno uz toliko truda i logistike, nešto profinjenije, npr flying lotus ili nešto tako
evo ga. tocno to. uboa si ga. ti bi bilo fino. lotus, martyn, k9+spaceape...
oxide wrote: iako ja i rijetko kad iman u rukavu ideju za event s mega imenom, više sam za manje klupske s 1 headlinerom,
tako je. i tu se slazem. meni su isto drazi manji partyi sa vrucim imenima. npr. james blake (samo taj ne dja, jel?) |
|
| oxide |
Posted: Wed Mar 10, 2010 1:56 am |
|
|
|
clubbER
|
dja al ne znan šta i kako je to, nisan ništa čua još, al sve više, isto kao i joy orbison i tako to,
dat ćemo im još vremena,
a čuj, ali imamo i fini mount kimbie live i tako to, millie & andrea isto, dalo bi se složit svakavkih zanimljivih postava iz ne znan kojih sve ne đireva, uz dovoljno novca, al dovoljno, ne nužno puno, to mi je uvik bilo super, sočan line up s vrućim motiviranim upcoming neskupim pravovremeno odabranim nastavi sam glazbenicima |
_________________ do not allow yourself to be programmed |
|
| Back to top |
|
| igor-petrovich |
Posted: Wed Mar 10, 2010 2:04 am |
|
|
clubbER
|
gle zagreb je milionski grad koji je ugostio brojne dje , csfn ima po meni najjaci marketing i odradili su neke od najtezih stvari za isproducirati u zgz bukem klaonica i cuveni cfsn festivali....zagreb zasluzuje skreama...
logistika , novac itd.....
mislio sam cisto idejno tri krua se odruze 3 mjeseca rade mega marketing i maltene gerila marketing dignu grad na noge ,probaju naci sva medijska sponzorstva i skrpati za tako neki specialni event lovu , radi se o jednom artistu ne radi se o milion dja a cfsn je radio kak velim bukema i cfsn festivale...
prezentira se kao da je skream nesto nedostizno i nemoguce u gradu zagrebu...zato mi je to malo cudno ....nista drugo ....mozda sam u krivu ali kad pogledam kakvih je sve artista i partija bilo i dalje nekak ne kuzim zasto je skream toliko nedostizan i nemoguc pogotovo ako gledamo bass i. i cfsn i jos neke druge kruove.....
to bi bio kao ono parti godine stvori se neki hajp nek bude i skuplja karta .neznam nes specialno smisliti za takvu prigodu ala skream. |
|
| Back to top |
|
| bluntafari |
Posted: Wed Mar 10, 2010 9:37 am |
|
|
smokER
|
Igore, kada bi pljunuo lovu mislim da bi ova ekipa koju si nabrojao bez beda odradila za tebe to što si nabrojao. Također bi ti vrtili za đabe i prepustili sav prihod s blagajne, ne sumnjam u to uopće.
Mnogi iventi koje nabrajaš kao uspješne (što i jesu bili ne gledamo li financije) su završili s podebljim minusom tako da ako ti ljudi kažu da se ne isplati valjda znaju o čemu govore.
Pis! |
_________________ Guru biljne medicine, često ronim kroz dubine!
Brighton @ Myspace |
|
| Back to top |
|
| gekko |
Posted: Wed Mar 10, 2010 11:23 am |
|
|
clubbER
|
Dobro veli herr Blunt.
A i ljudi imaju zivote pa im ne pada na pamet gerila marketirati mjesecima (kad vec ne mogu platiti nekog da to radi za njih) i cekati da im se pojavi orangutan iz gradske uprave i pocne prijetiti kaznama za plakate.
Igore, CFSN izvlace maksimum iz onog sto im okolina omogucuje. Kad okolina postane bolja, tad ce biti i Skreama u Hrvata. |
_________________ http://www.bass-invaders.com
http://www.myspace.com/gekko_zg |
|
| Back to top |
|
| juice |
Posted: Wed Mar 10, 2010 12:13 pm |
|
|
clubbER
|
 |
|
| Back to top |
|
| juice |
Posted: Wed Mar 10, 2010 12:23 pm |
|
|
clubbER
|
Igore, žalosna stvar te naše scene je što osim nekakvih 100-200 core ljudi koji stvarno prate zbivanja, ostalima je tak svejedno da li radiš gostovanje Skreama, Jamesa Blakea ili ... ne znam.. Dubwaya Ni najveća imena sa te scene ti ne garantiraju pun klub. Ne možeš to uspoređivati s Bukemom koji djeluje na sceni već 20 godina, i slušala ga je hrpa ljudi koji uopće ne prate nikakvu elektronsku glazbu, a kamoli d&b. Jedino ime u ovom novom điru koje ima takav crossover appeal je eventualno Burial, a on ne nastupa  |
|
| Back to top |
|
| bluntafari |
Posted: Wed Mar 10, 2010 12:36 pm |
|
|
smokER
|
Untold - Stop What You're Doing (James Blake Remix)
Tjunčina  |
_________________ Guru biljne medicine, često ronim kroz dubine!
Brighton @ Myspace |
|
| Back to top |
|
| punk bubu |
Posted: Wed Mar 10, 2010 12:58 pm |
|
|
clubbER
|
skreama pokusavamo bukirati vec vise od 4 godine, kad mu je cijena bila parsto funti i kad jos nije bio takva faca... uvijek su nas agenti zajebali jer svaki put nadju promotera iz neke zapadnoeuropske zemlje kome nije problem ponuditi vise para, a oni rade samo za postotak od ugovorenog honorara pa mi uvijek izvisimo...
uglavnom, vec dvije godine mu je cijena uzasno visoka, cak smo za ovu godisnjicu bili pristali na sve kaj su trazili, ali nakon maltene zakljucenog dogovora opet se javio agent da ipak ne moze i da ide negdje u portugal ili gdje vec... kaj se mene tice, ko jebe skreama kad su mu agenti debili sa debilne booking agencije, ima miljon puta zanimljivijih imena (flyin lotus naprimjer) koje bi 100x radije vidio u zg nego njega... neda nam se vise natezati sa pohlepnim agentima, nek neko drugi dovede skreama u hr, mi sigurno necemo nakon propalih 6 bookinga u zadnjih 4 godine...
pozdrav!
igor-petrovich wrote: gle zagreb je milionski grad koji je ugostio brojne dje , csfn ima po meni najjaci marketing i odradili su neke od najtezih stvari za isproducirati u zgz bukem klaonica i cuveni cfsn festivali....zagreb zasluzuje skreama...
logistika , novac itd.....
mislio sam cisto idejno tri krua se odruze 3 mjeseca rade mega marketing i maltene gerila marketing dignu grad na noge ,probaju naci sva medijska sponzorstva i skrpati za tako neki specialni event lovu , radi se o jednom artistu ne radi se o milion dja a cfsn je radio kak velim bukema i cfsn festivale...
prezentira se kao da je skream nesto nedostizno i nemoguce u gradu zagrebu...zato mi je to malo cudno ....nista drugo ....mozda sam u krivu ali kad pogledam kakvih je sve artista i partija bilo i dalje nekak ne kuzim zasto je skream toliko nedostizan i nemoguc pogotovo ako gledamo bass i. i cfsn i jos neke druge kruove.....
to bi bio kao ono parti godine stvori se neki hajp nek bude i skuplja karta .neznam nes specialno smisliti za takvu prigodu ala skream. |
_________________ __-__-_---_--___--__---
www.myspace.com/confusionhr |
|
| Back to top |
|
| Konkushion |
Posted: Wed Mar 10, 2010 1:57 pm |
|
|
clubbER
|
Se mogu dovest recimo N-Type, Nero, Reso, Caspa
Kolika je njihova cijena? |
|
| Back to top |
|
| igor-petrovich |
Posted: Wed Mar 10, 2010 3:21 pm |
|
|
clubbER
|
moja namjera je najbolja,
a bio sam skeptican poradi toga sto se prikazuje kao da je to nemoguca misija , pa sam razmislio : sto je sve bassi i cfsn odradio i kakve partije i festivale s gro artista , pa me malo smutilo kak da je to sve bilo moguce odraditi pa cak i te festivale a da je takav problem skream - pa sam zato rekao 'ajmo ljudi nesto' ...kad pogledam cfsn festivale s toliko artista i onu klaonoicu zato me smutilo pa kaj je s tim skremom.
treba naci sponzora a to je tesko. |
|
| Back to top |
|
| never |
Posted: Wed Mar 10, 2010 3:35 pm |
|
|
clubbER
|
igor-petrovich wrote: sto je sve bassi i cfsn odradio i kakve partije i festivale s gro artista , pa me malo smutilo kak da je to sve bilo moguce odraditi pa cak i te festivale a da je takav problem skream
mozhda zato jel se na mnogo tih festivala i partija nije iskljuchivo promovirala glazba od koje ti se spava na flooru  |
_________________ bass is maternal
"..they dance with no room to dance ... and scream for the rewind.
The DJ drops the tune and it all goes off again.." |
|
| Back to top |
|
| dubway |
Posted: Wed Mar 10, 2010 5:22 pm |
|
|
clubbER
|
juice wrote: Igore, žalosna stvar te naše scene je što osim nekakvih 100-200 core ljudi koji stvarno prate zbivanja, ostalima je tak svejedno da li radiš gostovanje Skreama, Jamesa Blakea a i tim ljudima koji prate zbivanja je napetiji James Blake ili Mount Kimbie nego Skream  |
|
|
|