| Author |
Message |
|
| 63M1N1z perfection |
Posted: Sat Jan 09, 2010 6:52 pm |
|
|
clubbER
|
poz! ne znam gdje bih drugdje ovo otvorio, pa se nadam da nisam previse fulao.
sinoc (8.1.10) je u aquariusu a1 bio party, frajman i nick milly, i negdje tokom veceri izgubio sam osobnu, kreditnu, i zetov pokaz. ako je netko slucajno pronasao, bio bih jako zahvalan da se javi.
hvala, zdravo.  |
_________________ i was poor growing up... if i weren't born a boy... i would have nothing to play with |
|
| Back to top |
|
| 63M1N1z perfection |
Posted: Sat Jan 09, 2010 7:32 pm |
|
|
clubbER
|
| ... dvije kreditne, reifeissen i pbz 
|
_________________ i was poor growing up... if i weren't born a boy... i would have nothing to play with |
|
| Back to top |
|
| 609 |
Posted: Sat Jan 09, 2010 10:01 pm |
|
|
...not just a number...
|
|
| Back to top |
|
| 63M1N1z perfection |
Posted: Sat Jan 09, 2010 10:08 pm |
|
|
clubbER
|
hvala 609
bio sam do kluba, ali prerano pa sef jos nije bio tamo da otkljuca kancelariju di bi to eventulano moglo biti. posto mi pjeske do tamo treba oko 40 min, nemam drugo prijevozno sredstvo, znas li mozda broj kluba? na netu ne mogu nac, a s teskom glavom mi je pitat broj bilo na kraju pameti kada sam tamo bio |
Last edited by 63M1N1z perfection on Sat Jan 09, 2010 10:09 pm; edited 1 time in total _________________ i was poor growing up... if i weren't born a boy... i would have nothing to play with |
|
| Back to top |
|
| igor-petrovich |
Posted: Sat Jan 09, 2010 10:09 pm |
|
|
clubbER
|
| kad se tako nesto desi onda se nakon toga sto prje nazove radio 101 koji u 99 posto slucajeva objavi to u eter u nekoj od par emisija di se to objavljuje.... |
_________________ clear |
|
| Back to top |
|
| 609 |
Posted: Sat Jan 09, 2010 10:17 pm |
|
|
...not just a number...
|
|
| Back to top |
|
| 63M1N1z perfection |
Posted: Sat Jan 09, 2010 10:31 pm |
|
|
clubbER
|
igore, nazvao sam radio, pa ce probat veceras / sutra stavit u eter, hvala na info da se to moze!
e, super a za kontakt.. jbg, gledao sam na njihovoj sluzbenoj, na facebooku, na myspaceu, nigdje kontakta, pa sam se prosetao, super je vani - kisa, bljuzga..
nadam se sretnom zavrsetku svega, :sigh: |
|
| Back to top |
|
| 609 |
Posted: Sat Jan 09, 2010 10:39 pm |
|
|
...not just a number...
|
|
| Back to top |
|
| DraCo |
Posted: Mon Jan 11, 2010 3:15 am |
|
|
Rincewind
|
|
| Back to top |
|
| 609 |
Posted: Mon Jan 11, 2010 3:25 am |
|
|
...not just a number...
|
|
| Back to top |
|
| 63M1N1z perfection |
Posted: Mon Jan 11, 2010 11:31 pm |
|
|
clubbER
|
da...
puno hvala draco!  |
|
| Back to top |
|
| zux909 |
Posted: Fri Jan 22, 2010 12:20 pm |
|
|
clubbER
|
Osobno iskustvo u slucaju "nestanka" dokumenata!
Eto srecom pa sam imao kloegicu koja radi u jednoj od banaka pa ona kaze ovako :
Kad se izgube dokumenti najbolje je odmah zvati korisnicku sluzbu ( bilo koje institucije ) da se iste poniste ( cast izuzecima koji uspiju pronaci dokumente do sljedeceg jutra ,jer praksa jaze ako ne nadjete iste u roku 12 sati pa-pa. ) i blokirati iste zbog mogucih malverzacija s istima ( ovo se posebno odnosi na ekipu koja ima ispisane pinove na dokumentima !! ).
Jbga,danas svi znamo da se moze lako skinuti magnetski "podaci" s bilo koje kartice ( srecom ili ne zivimo u informaticko doba u kojoj svi ili gotovo svi barataju racunalima na onaj ili ovaj nacin ).Jer ako ne ponistite kartice "odmah" postoji mogucnost da Vas banke "odhebu" ako prijavite manjak " kredita" na korisnickom racunu nakon "nekog" vremena .
Izdavanje novih kartica se naplacuju ,a istu cekate do 7 dana (a do tada osobna/pasos/oib/vozacka pa na pult ).
Sto se tice osobne tu se mozete svercati neko vrijeme sa vozackom ,ali sljedi setnja po gradu koju nemozee izbjeci
Savjet iskusnog gubitnika kartica/osobnih/vozackih i ostalih : nosite samo najosnovnije dokumente ,a ostalo ostavite kod kuce ili autu  |
_________________ NEKOLIKO osnovnih pravila pri ulasku u ducan (skracena verzija):
*Pokusajte skinuti slusalice s usiju jer nas ne dozivljavate kad Vam pristupimo ,a nas ne zanima Vas mp3 player.*Tamne naocale nisu potrebne u ducanu jer naime u istom ne sija sunce a,izgledate kao budaletine.*Nije potrebno imati cackalicu medju zubima kad komunicirate s osobljem. *Trgovac u ducanu nije Vas osobni psiholog . Za to postoje ljudi koji se bave time !!!... |
|
| Back to top |
|
|
|